Отборът на Лече разгроми гостуващия Торино с 4:0 и по този начин се измъкна от зоната на изпадащите. Головете за успеха отбелязаха Алесандро Дейола в 11-ата, Антонин Барак в 19-ата, Филипо Фалко в 64-ата и Джанлука Лападула в 78-ата минута от дузпа.

Домакините откриха резултата още в 11-ата минута, след като разиграха късо ъглов удар и последва пас към границата на наказателното поле на Рикардо Сапунара. Връхлитащият Алесандро Дейола стреля моментално в горния ляв ъгъл на вратаря Салваторе Сиригу и реализира – 1:0.

Осем минути по-късно резултатът беше удвоен. Жан Майер центрира в наказателното поле, където Кофи Джиджи не успя да изчисти топката, която попадна в Антонин Барак, който разстреля от точката за дузпа Сиригу за втори път – 2:0.

През втората част домакините продължиха да са по-добрият тим на терена и заслужено стигнаха до нови две попадения.

В 64-ата минута Филипо Фалко получи топката отляво на атаката на Лече и навлезе към центъра, освободи си място за стрелба и от дъгата на пеналтерията заби топката в лявата паяжина на вратаря Сиригу – 3:0.

В 78-ата минута домакините получиха право да изпълнят дузпа. Топката бе центрирана в наказателното поле на торинци, където резервата Евген Шаков беше съборен от Глейсон Бремер и главният съдия отсъди дузпа. Зад топката застана Джанлука Лападула, която оформи и крайния резултат от 4:0.

С тази победа Лече се изкачи до 17-ата позиция с актив от 19 точки, на три от опасната зона. Торино пък се свлече до 12-то място с 27. Това е четвърта поредна загуба за тима на Валтер Мадзари във всички турнири.

В следващия кръг Лече гостува на Наполи, докато Торино приема Сампдория.