Лече сложи край на серията си от 11 поредни мача във всички турнири без победа и на свой терен пречупи новака Фрозиноне с 2:1 в 16-ия кръг на Серия А. Успехът на жълто-червените дойде с голове на Роберто Пиколи и Илбер Рамадани, вкарали идентични голове във вратата на Стефано Турати. За гостите първото попадение в Серия А на Кайо Жорже не беше достатъчно за нищо.

Само две точки разделяха тези два отбора преди мача им, но с успеха си днес Лече изпревари Фрозиноне и се нареди на 11-о място с 20 точки. Гостите са 13-и с 19.

А макар и с 11 поредни мача без успех, домакините не бяха съвсем отчаяни, тъй като идваха от четири поредни равенства, в това число с Милан и Болоня. Още в 11-ата минута те откриха резултата, макар това да се случи благодарение на двойна грешка на вратаря Стефано Турати. Най-напред пасът му към защитник беше пресечен от Ламек Банда, след което позволи на Роберто Пиколи да го изненада с изстрел долу до близката греда. Само след 23 минути благодарение на намесата на системата за видеопомощ за съдиите (ВАР) беше отсъдена дузпа заради фаул срещу Матео Брешанини. Кайо Жорже я вкара за 1:1.

Минута преди края на редовното време домакините стигнаха до успеха. Отново Пиколи беше в основата, след като неговият удар затрудни максимално Турати. Избитата от стража топка обаче отиде в Рамадани, който я прати във вратата.