Кремонезе сложи край на серията си от три поредни загуби в Серия "А", но отново не стигна до така чакания първи успех след завръщането си в елита.

При гостуването на Торино отборът на Давиде Балардини направи 2:2, макар че четвърт час преди края водеше с 2:1 и беше близо до победата. Равенството попречи на Торино да измести градския си съперник Ювентус от седмото място в класирането, а Кремонезе е на дъното и с все по-малки шансове да се спаси от изпадане.

Торо излезе без няколко основни футболисти, начело с Никола Влашич, Самуеле Ричи, Пиетро Пелегри, Валентино Лазаро и Етрит Бериша. В предни позиции старши треньорът Иван Юрич заложи на Санабрия, подпомаган от Алексей Миранчук и Ян Карамо.

Наказаният Йохан Васкес и контузеният Влад Кирикеш отсъстваха за Кремонезе, но сред титулярите се завърна голмайсторът Давид Окереке. 

Торино спечели всеки от петте си предишни мача срещу новаци в елита, а Кремонезе се надяваше най-после да постигне първата си победа от началото на сезона в Серия "А". Първото полувреме премина с доминация на "биковете". Санабрия и Карамо пропуснаха да открият резултата в началните минути, а вратарят на гостите Марко Карнезеки спаси и опасен удар на Мергим Войвода. 

Ола Айна беше доста активен по десния фланг и защитата на Кремонезе трудно се справяше с пробивите му. В 39-ата минута Леонардо Серникола извърши нарушение в наказателното поле и Торино получи дузпа. Зад топката застана Антонио Санабрия, който не сбърка и се разписа за 4-ти път през кампанията.

След почивката Кремонезе заигра по-офанзивно, най-вече заради включването на Феликс Афена-Гиан. В 54-ата минута гостите организираха хубава атака, при която топката стигна до Франк Тсаджут и той хландокръвно я прати в мрежата за 1:1. Четвърт час по-късно отново Тсаджут се озова на добра позиция, но бранител на Торино изчисти малко пред голлинията. 

Футтболистите на Кремонезе ставаха все-смели. Така се стигна до 74-ата минута, когато левият бек Емануеле Валери намери топката от границата на наказателното поле и не остави никакви шансове на Ваня Милинкович-Савич. Радостта на тима от Кремона обаче не продължи дълго. В 79-ата минута Миранчук комбинира с резервата Вилфрид Синго, който финтира защитник на гостите и се разписа за крайното 2:2.