Отборът на Ювентус победи Бреша с 2:1 като гост на стадион „Марио Ригамонти”. „Бяло-сините” поведоха в самото начало на срещата чрез Алфредо Донарума. По-късно съотборникът му Йон Чансеяйор имаше нещастието да си вкара автогол, а в  63-ата минута Миралем Пянич направи пълния обрат факт и донесе трите точки на „Старата госпожа”.

Резултатът бе открит още в 4-ата минута на мача, когато Ромуло намери Алфредо Донарума в наказатленото поле и забоде топката под напречната греда, покрай Войчех Шчесни.

В 30-ата минута Войчех Шчесни бе принуден да реагира добре, за да спаси свободен удар на Марио Балотели от далечно разстояние. Опитът му попадна под напречната греда, но вратарят бе на място и успя да го спре.

В 40-а минута Йон Чансеяйор си вкара автогол, опитвайки се да пресече центриране.

В 55-ата Гонзало Игуаин бе непокрит в наказателното поле и отправи удар в средата на вратата, но бе отказан от брилянтно спасяване със сетни усилия от страна на Джеси Йоронен.

Ювентус реализира пълния обрат в срещата в 63-ата минута, когато след рикошет топката достигна до краката на Миралем Пянич. Той не се двоуми и изстреля великолепен удар в долния ляв ъгъл, а топката не бе в обсега на Джеси Йоронен.

Така "Старата госпожа" оглави класирането в Серия А с 13 точки, а Бреша се намира на 12-а позиция с 6 точки в актива си.