Италианският гранд Интер продължава с негативната си серия, записвайки четвърта поредна загуба и общо осми мач без победа в Серия А. В мач от 36-я кръг на шампионата Интер претърпя поражение при домакинството си на Сасуоло с 1:2. Интер пропусна да се доближи до седмия Фиорентина, който е с 59 точки и остана на осма позиция с 56.

До края на сезона в Италия остават още два кръга. Сасуоло пък записа шести мач без поражение в Серия А и заема 12-о място с 43 точки.

Двубоят започна обещаващо за домакините, като Иван Перешич пропусна добра възможност за попадение в 6-ата минута. Мауро Икарди пък отправи добър удар в 20-ата минута, но стражът на Сасуоло се намеси навреме. Малко по-късно пак Икарди се размина на косъм от гол в полза на Интер.

За сметка на това гостите излязоха напред в резултата в 37-ата минута чрез Пиетро Иемело, който бе точен за 1:0 след като получи убийствен пас. Андреа Консили пак спря Икарди в 46-ата минута, а в 50-ата Иемело нанесе втори удар върха домакините. 25-годишният нападател реализира втория си гол в мача, давайки преднина от два гола за Сасуоло.

Интер успя да върне едно попадение в 70-ата минута, когато Едер се разписа за 1:2. В 82-ата Иван Перишич пробва не лош удар, но в крайна сметка домакините не успяха да изравнят и да вземат поне точка от двубоя.