Милан стъпи накриво срещу предпоследния в Серия А тим на Фрозиноне и завърши 0:0 в първи двубой от 18-ия кръг на първенството. Гол на домакините дори беше отменен след ВАР. Така в четвърти пореден мач в първенството "росонерите" не успяват да вкара гол като изравни рекорд от 1984 година, а столът на Дженаро Гатузо се разклати сериозно.

Още в 3-ата минута Кутроне направи голям пропуск, като не уцели вратата от няколко метра. Саму Кайсийехо пробва удар малко по-късно, но топката отиде право в ръцете на вратаря на домакините Спортиело. 

Фрозиноне имаха две възможности в 16-ата минута. Първият път удар на Раман Чибса мина над гредата, а след това Бакайоко парира изстрел на "жълтите". 

При следващата атака Кастийехо удари лявата греда на Фрозиноне, като рикоширалата топка се отби в краката на Спортиело и спаси домакините. 

В 25-ата минута Кастийехо пробва нов удар, но Спортиело отново изби. Джанлуиджи Донарума пък показа добър рефлекс в 30-ата минута. Националът на Италия изби в корнер опасен шут на Паоло Джилионе.

В 39-ата минута Камило Чиано изправи публиката на крака, вкарвайки топката в мрежата на Донарума след бърза контраатака. Реферът Марко Гуида първо даде гол, но след това гледа ВАР и отсъди фаул срещу Хакан Чалхоноглу, който не направи нищо интересно на терена.

Отново Кутроне застраши вратата на домакините с опасен удар в 52-ата минута, но отново не сполучи да се разпише.

Милан отново пропусна да се разпише в 76-ата минута, когато удар на Романьоли беше спасен с вещина от Спортиело. Фрозиноне пропусна да спечели двубоя в добавеното време на срещата, но Донарума спаси отбора си от поражение. 

В крайна сметка двата тима завършиха 0:0 и взеха по 1 точка. След това равенство Фрозиноне е на предпоследното 19-о място с актив от 10 точки, а Милан е на 5-ото с актив от 28, колкото има и 4-ия Лацио, но с мач по-малко. Така Милан изравни рекорд от 1984 година като сега, както и тогава не се е разписвал в 4 поредни мача. А ситуацията с наставника Дженаро Гатузо е доста усложнена като има голява вероятност той да се раздели с клуба.