В мач от 33-ия кръг Фиорентина и Ювентус завършиха 1:1. Влахович откри от дузпа в 29-ата минута на срещата за Фиорентина, а Мората възстанови равенството с отличен удар в 46-ата минута. След това равенство Юве е на 3-ото място с актив от 66 точки, а Фиорентина е на 14-ото с 34.

В 13-ата минута домакините организираха добра атака, след като Рибери намери добре Влахович, но той не съумя да преодолее вратарят на гостите. Шест минути по-късно Миленкович получи отличен пас, но ударът му не затрудни вратарят на Юве.

Фиорентина нацели гредата зад вратата на Шчесни, след като Пулгар стреля добре, но не успя да вкара. Минута по-късно Влахович падна в наказателното поле, търсейки дузпа, но съдията остави играта да продължи. В 27-ата минута Рабио игра с ръка в наказателното поле на Юве, а ситуацията беше разгледана и с ВАР, за да се стигне до дузпа в полза на "виолетовите". Зад топката застана Душан Влахович и откри резултата.

Отново Влахович имаше чудесна възможност да отбележи, но топката не намери целта в 36-ата минута на двубоя. Най-добрата атака за гостите през първата част дойде в 43-ата минута, когато Бентанкур пусна отличен пас към Рамзи, но той не намери целта.

В първата минута след подновяването на играта през втората част, Мората си намери място да стреля и с отличен удар възстанови равенството за 1:1. Фиорентина създаде две опасности пред вратата на Юве в рамките на две минути в 53-ата и 54-ата минута. При първата с дружни усилия гостите се справиха с нея, а при втората ударът на Полгар беше спасен от Шчесни.

Кристиано Роналдо направи отличен индивидуален пробив в 60-ата минута, но така и не съумя да се разпише. Малко по-късно Кулушевски отправи изстрел, но отново нямаше гол за гостите. В 84-ата минута отново Роналдо остана под топката при центриране отдясно по атаката на Юве.

До края на двубоя двата тима не отбелязаха попадения и резултатът се запази - 1:1.

Фиорентина - Ювентус 1:1
голмайстори: 1:0 Влахович (29-дузпа), 1:1 Мората (46)

съставите на двата отбора:

Фиорентина: Дронговски, Миленкович, Пецела, Касерес, Венути (46-Мартинес), Пулгар, Амрабат, Кастровили (85-Ейсерик), Игор (72-Бираги), Рибери (72-Куаме), Влахович

Ювентус: Шчесни, Де Лихт, Бонучи, Киелини (46-Кулушевски), Куадрадо, Рамзи (69-Маккени), Бентанкур, Рабио, Сандро, Дибала (46-Мората), Роналдо