Отборите на Фиорентина и Парма завършиха 1:1 в двубой от 11-ия кръг на Серия А. В края на първата част Жервиньо изведе гостите напред, а в 67-ата Гаетано Кастровили възстанови равенството и оформи крайния резултат. 

През първата част и двата отбора опитаха да открият резултата, но до гол в някоя от двете врати така и не се стигаше. Все пак Фиорентина бе по-активният отбор. 

В 18-ата минута Милан Бадел опита мощен удар от границата на наказателното поле, но топката влетя встрани от лявата греда. 

В 27-ата минута Гаетано Кастровили отправи неочакван снаряд от дистанция, но ударът бе блокиран от защитник. 

В края на първото полувреме Жервиньо откри резултата с първия точен удар на Парма в срещата. Футболистът получи изключителен пас, който го изведе сам срещу вратаря, и с великолепен завършек промуши топката в долния десен ъгъл на вратата. 

На сметката на Кот Д'Ивоареца бе и първата по-интересна ситуация през втората част. Жервиньо имаше времето и пространството в наказателното поле, след като овладя тънко подаване, но ударът му бе брилянтно спасен от Бартоломей Дронговски. 

Десетина минути по-късно Кастровили изравни резултата, отбелязвайки от изключително трудна позиция. Халфът скочи високо, за да засече центриране и да изпрати топката мощно с глава в десния ъгъл на вратата. 

В 79-ата минута Фиорентина получи свободен удар на обещаваща дистанция, след като Юрай Кучка удари топката с ръката си в опит да овладее кълбото. Ерик Пулгар бе точен при изпълнението, но Луиджи Сепе плонжира и спаси вратата си от второ попадение. 

До края на срещата липсваха по-сериозни заплахи и 1:1 остана крайния резултат.

Така Фиорентина е на 8-ма позиция с 16 точки, а Парма е две места по-надолу с 14 пункта в актива си.