Беневенто и Торино завършиха 2:2 в мач от 19-ия кръг на Серия А. Гостите се добраха до изравняването с попадение дълбоко в добавеното време. В герой за "биковете" се превърна Симоне Дзадза, който отбеляза и двата гола за тима си (51, 90+3). Бенито Виола (31-дузпа) и Джанлука Лападула (49) се разрисаха за Беневенто.
 
Домакините вкараха още в 10-ата минута, но голът бе отменен след намесата на ВАР. Повторенията показаха, че  Камил Глик е играл с ръка и попадението не бе зачетено. Беневенто все пак поведе в 31-ата минута от дузпа, отсъдена за нарушение на вратаря Сиригу срещу Дзакомели.  Зад бялата точка Бенито Виола не трепна и прати топката в мрежата за 1:0.
 
Джанлука Лападула удвои в 49-ата минута, след като овладя отбита топка в наказателното поле и я изстреля до лявата греда за 2:0.
 
Две минути по-късно Торино се върна в мача с гол на Симоне Дзадза, който отблизо с глава отклони центриране на  Уилфред Синго - 2:1.
 
В 62-ата минута топката отново се озова в мрежата на домакините след шут на Дзадза, но след намесата на ВАР се оказа, че е имало игра с ръка. Все пак в добавеното време Дзадза донесе точката на "биковете", засичайки добро подаване за 2:2. 
 
Торино обаче не успя да се измъкне от зоната на изпадащите отбори и остава на 18-ата позиция с едва 14 точки. Беневенто е 11-ти с 22 пункта.