Отборите на Торино и Милан завършиха наравно 0:0 на “Олимпико Гранде Торино” в късния мач от неделната програма на 32-ия кръг в Серия "А". Това беше второ поредно нулево реми за тима на Пиоли, който така и не намери път покрай отбраната на "биковете"

Мачът започна при спокойно темпо, като в първите 20 минути бяха блокирани удари на Салемакерс и Рафаел Леао, а Белоти направи пропуск след изстрел с глава. В 25-ата минута Давиде Калабрия отправи първия точен удар в мача, но Етрит Бериша успя да го отрази.

В 29-ата минута гостите поискаха дузпа за нарушение на Самуеле Ричи срещу Салемакерс, но такава не последва. В 33-ата минута именно Ричи получи възможност да стреля, но прати топката покрай вратата. 

В 50-ата минута Майк Менян се намеси за първи път в мача, тъй като трябваше да избие опасен шут на Мергим Войвода. В 57-ата минута Леао направи отличен пробив в наказателното поле, но беше спрян от Бремер, който блокира и удара на Сандро Тонали.

Малко след това Жиру опита изстрел, който претърпя рикошет и беше уловен от Бериша. В 75-ата минута Тонали пробва удар, който обаче беше спасен от Бериша.

В 80-ата минута Ола Айна нанесе далечен удар, който беше уловен от Менян. След това вратарят се справи и с два шута на Пиетро Пелегри.

В 89-ата минута Месиас стреля от разстояние и прати топката над вратата. В добавеното време "росонерите" поискаха дузпа, но се оказа, че Месиас е изритал Бремер, а не обратното.