Доменико Берарди влезе от пейката и буквално преобрази Сасуоло за победата на тима с 3:1 над Фиорентина в среща от 31-ия кръг на Серия А. 

Гостите откриха резултата чрез ракетен изстрел на Джакомо Бонавентура преди почивката.

Въпреки победата неровердите остават с 46 точки и изостават на 8 точки от 7-ия в класирането Рома и реално нямат особени шансове да се намърдат в битката за място в Европа. Днес те бяха без Франческо Капуто, а Берарди и Мануел Локатели се появиха в състава им невъзстановении.
 
Андреа Консили спаси от точката за изпълнение на дузпа изстрел на Кастровили, който засече подаване на Франк Рибери. Рибери обаче изработи голра за своите в 31-ата минута, след като подаде на Бонавентура и той с невероятно изпълнение наказа вратаря на домакините.
 
Сасуоло пусна трима играчи заедно на полувремето, като един от тях беше Берарди и той си изработи в 59-ата минута, след като беше повален от вратаря Драговски, след като получи пас от Педро Обианг. Потърпевшият изравни от 11-те метра, а само три минути по-късно пак вкара от дузпа и записа совя гол номер 100 с екипа на Сасуоло.
 
След три минути дойде и втората дузпа, този път заради събаряне на Джакомо Распадори от Херман Пецела. Берарди отново беше точен, но за разлика от първия гол, когато вкара горе, този път прати топката долу до гредата. Четвърт час преди края Максим Лопес се разписа след като намери топката на чиста позиция след центриране от корнер.