Вече стана популярно популярни спортисти да си общуват в социалните мрежи пред своите фенове. Това сториха бившият капитан на Италия Фабио Канаваро и нападателят на Бреша Марио Балотели. В момент защитникът е треньор на китайския Гуанджоу Евъргранде и си припомни, че е искал да привлече в тима си скандалния нападател.

„Щеше да е идеално за теб, защото идваше в топ отбор от Азия, където очите нямаше да са постоянно вперени в теб. Марио можеше да си върнеш радостта от футбола, но ти предпочете парите“, каза Канаваро и избухна в смях.

Подразнен от думите на бившият капитан на Италия, Балотели сподели, че би играл в Наполи: „Опитах да отида там. Бих се забавлявал в Неапол. Дъщеря ми е фен на тима. Ще бъде перфектен ултрас. Тя подрепя отбора. Пея и „Бреша, Бреша“, но тя продължава да подкрепя Наполи. Беше много щастлива, когато я заведох на „Сан Паоло“. Въпреки че според мен най-красивият стадион е „Сан Сиро“.

Балотели разказа за лоялната и откровена връзка с националния селекционер Роберто Манчини: „Имаме специални отношения с него. Щастлив съм, ако мисли, че не е нужно да ме извика в националния отбор, защото знае, че когато ме повика няма да ме накара да седна на пейката. Редно е да се обади на тези, които заслужават най-много. В деня, в който заслужава, ще бъда там и ще играя.“ След това той похвали и бившият треньор на Рома Руди Гарсия, с когото работеха заедно в Марсилия: „Поставям го начело на треньорите. Фантастичен е. Тичаше с нас и правеше много тактически тренировки, но се забавлявах“, каза Балотели.

Тогава нападателят разказа за първите си тренировки със Златан Ибрахимович в Интер, когато Марио е едва на 16 години: „Гледах го в съблекалнята и ми каза, че повече няма да тренирам с първия отбор. Бил съм оскъден, за да оставя следа във футбола. Но след това се е срещнал с Мино Райола и му е казал да ми стане агент, защото съм по-силен от него“, сподели Балотели.