Отборите на Аталанта и Милан завършиха наравно 1:1 на “Гевис” в местното дерби от втория кръг на Серия "А". Руслан Малиновски откри в 29-а минута, докато Исмаел Бенасер донесе хикса в 68-а минута. 

Още в първите секунди Рафаел Леао направи опасен пробив по левия фланг, който обаче завърши с неточен удар. Малко след това той пробва нов шут, който този път приключи в ръцете на Хуан Мусо. Домакините отговориха с рейд на Йоаким Меле, чийто изстрел беше твърде разочароващ и неточен. 

В 29-ата минута Малиновски опита от марковите си далечни изстрели и даде аванс на своя тим, след като топката рикошира в Пиер Калюлю и така мина над плонжиралия Менян. Десет минути по-късно Малиновски отново нанесе шут от дистанция, но този път не сполучи.

В 50-ата минута Калюлю остана непокрит при центриране от фал, но въпреки това ударът му с глава прелетя над вратата. При следващата атака на бергамаските Ханс Хатебур стори същото, като необезпокояван отправи неточен удар с глава.

В 56-ата минута Пашалич отправи опасен изстрел с глава, който беше избит от Менян в корнер. При последвалото изпълнение хърватинът отново игра с глава, но този път не се наложи вратарят да се намесва.

Малко по-късно Малиновский отправи поредния си далечен изстрел, излетял покрай вратата. В 68-ата минута Бенасер отправи шут, който беше отразен от вратаря, но топката се удари във флагчето за корнер и остана на терена. Така Салемакерс с пас я върна към алжиреца, който нанесе невероятен удар за 1:1.

До края на мача особени положения нямаше и се стигна до логичен хикс.