Старши треньорът на Интер Жозе Моуриньо е под сериозна напрежение преди първия мач от четвъртфиналите срещу ЦСКА Москва в Шампионската лига.

Португалецът не успя да сдържи нервите си на пресконференцията преди мача и се развика, че няма да отговаря на въпроси свързани с Марио Балотели.

„Концентрирал съм се изцяло върху предстоящия мач и няма да говоря за футболисти, които не са в групата за мача с ЦСКА. Руският отбор игра много добре срещу Манчестър Юнайтед и аз съм впечатлен от тяхната физическа подготовка”, сподели португалецът.

„Отборът изглеждаше много компактно и стоеше физически стабилно на терена срещу Юнайтед. ЦСКА има трима много бързи футболисти, които ни притесняват. Не трябва да разчитаме на късмета и шанса си, а трябва да докажем, че сме по-добрият отбор”, добави старши треньорът на Интер.

„Не трябва да подценяваме съперника, а трябва да се отнесем с респект към него. Футболистите ми ще съжаляват много, ако подценят дори за момент ЦСКА. Първо трябва да преодолеем четвъртфиналите, а след това да мислим срещу кого ще играем на полуфинала”, завърши Жозе Моуриньо.