Президентът на Интер Масимо Морати отхвърли спекулациите, че Жозе Моуриньо може отново да се върне начело на “нерадзурите”. Поражението от Парма в събота застраши дори третото място на миланския гранд, и вестниците на Апенините веднага започнаха да спрягат времето на Леонардо за приключено. “Газета дело Спорт” пък обяви, че Моуриньо ще се върне в Милано.

“Без съмнение, се намираме в криза, която се дължи на физическа и психическа умора,” коментира Морати. “Не бяхме на нужното ниво, когато трябваше.”

“Въпросът с бъдещето на Леонардо обаче не стои на дневен ред, няма промяна. Той се радваше на много успехи, до мача с Милан,” каза босът. “Очаквахме максимума. Вместо това, сбъркахме, като пуснахме играчите в почивка заради националните отбори. Бяхме убедени, че сме в страхотна форма. А вместо това, бяхме много уморени.”

На слуховете за Моуриньо, Морати отговори: “Леонардо опитва всичко по силите си. Според мен се справя добре, но такива ситуации са трудни за овладяване. Надяваме се, че той отново ще започне да върши нещата добре, макар че се нуждаем от седмица почивка. Четох вестниците, но няма нищо вярно за Моуриньо.”