Монтела: От много неща зависи дали ще продължа в Милан

Винченцо Монтела източник: Gulliver/Getty Images

Винченцо Монтела източник: Gulliver/Getty Images

Наставникът на Милан Винченцо Монтела показа ясно, че не желае да обсъжда бъдещето си точно в този момент – когато се очаква продажбата на клуба най-сетне да стане факт. Според специалиста отборът има много по-важни неща, върху които да се концентрира, навлизайки в заключителния етап от кампанията.

По принцип 14 април е посочената дата за извършване на сделката, която дотук срещаше серия от пречки, довели до няколкомесечни отлагания. Идването на новите китайски собственици все още крие много мистерии, като засега никой не е наясно в каква посока ще поемат „росонерите“. Очевидно и Монтела е сред хората, които смятат да възприемат тактиката „изчакай и виж“.

Милан дава нов договор на Монтела веднага след продажбата

„Знам, че се намираме в такава фаза от сезона, когато се пораждат много слухове“, заяви Монтела. „Предвид задаващата се смяна на собствениците, трябва да се опознаем по-добре. Надявам се да продължа да водя Милан, но това зависи от много неща.“

Монтела: Ще се радвам да остана в Милан дълги години

„Щастлив съм тук и ако са налице правилните условия, ще съм много доволен да продължа. Не знам какво мислят за мен новите собственици, така че ще трябва да си поговорим по този въпрос. Слуховете са част от работата и аз не се чувствам недооценен. Всъщност се чувствам повече треньор, отколкото бях преди. Надявам се да продължа да израствам“, допълни Монтела.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Милан Винченцо Монтела

Италия