Бившият директор на Ювентус Лучано Моджи заяви, че през миналото лято е щял да привлече Антонио Касано и Кристиано Роналдо, ако все още беше в клуба, като разкри, че португалецът вече е бил с единия крак в Торино, но трансферът е пропаднал в последния момент.

Моджи беше изхвърлен за пет години от футбола, след като беше разкрито, че е имал ключова роля в скандала Калчополи, свързан с купуване на съдии и уреждане на мачове.

Според изхвърления от спорта бос, той не би допуснал грешката, да се закупят Серхио Алмирон и Тиаго Мендеш, които дойдоха през лятото, но с нищо не показаха, че трябва да носят черно-бялата фланелка.

„Ако имах трансферния бюджет, който беше наличен през лятото, Юве вече щеше да бъде претендент за титлата”, вярва опозореният Моджи.

„Антонио Касано щеше да играе за нас, както и Кристиано Роналдо. Роналдо вече беше наш и дори дойде в Торино за медицински прегледи, но пристигането на Марсело Салас отложи трансфера.”

Лучано Моджи окуражи тифозите на Ювентус и заяви, че заменилият го в клуба Алесио Секо е „наистина компетентно момче и ще покаже това в скоро време”.