Ръководството на Милан реши да предприеме по-различна тактика в преговорите за нов договор с вратаря Джанлуиджи Донарума. Грандът от „Сан Сиро“ планира да вмъкне клауза, която осигурява дял за агента Мино Райола при последваща продажба на играча.

Настоящото споразумение на 18-годишния талант изтича в края на настоящата кампания и това е голям проблем за „росонерите“, тъй като кандидати за подписа на младока не липсват. Самият Джиджо има желание да продължи с Милан, но пък неговият агент Райола държи това да се случи при много, много сериозно увеличение на заплатата. Освен това импресариото държи да научи какъв ще е пътят пред „росонерите“ след смяната на собствеността, която след дълго чакане трябва да се случи съвсем скоро.

Райола с нови психоатаки по болната за Милан тема

За да си спести излишни неприятности и най-вече изпускането на Донарума като свободен агент, Милан планира да подслади сделката за Райола. Той ще получи много тлъст процент, ако клиентът му преподпише, а впоследствие бъде продаден.

Юнайтед също мъти главата на Джиджо

Това не се случва за първи път на Райола. Той вече получи 27 милиона евро, след като Ювентус продаде Пол Погба на Манчестър Юнайтед срещу 105 милиона.