Ръководството на Милан продължава със зимната селекция. "Росонерите" се подсилиха с играч от Ливърпул. Става въпрос за испанския атакуващ халф Сусо, като новината беше обявена на сайта на мърсисайдци. 

За сделка между двата клуба се знаеше още от миналата седмица. Но тогава се очакваше испанецът да дойде през лятото, когато изтече договорът му с "червените" и стане свободен агент. 

Но явно "червено-черните" са се съгласили да платят минимална сума за него и да го привлекат веднага. Още днес сделката е обявена официално, а утре Сусо ще се присъедини към новите си съотборници. 

"Можем да обявим официално сделката за продажбата на Сусо в Милан. Това става четири години и половина след привличането му на "Анфийлд" от състава на Кадис. Всички в клуба искаме да му благодарим за усилията и професионализма и му желаем успех занапред в кариерата", написаха на сайта на мърсисайдци. 

21-годишният испанец тази година попадна в плановете на мениджъра Брендън Роджърс само веднъж. Това се случи в мача с Мидълзбро за Купата на Лигата. Иначе Сусо има само 21 мача за Ливърпул, в които се е разписал едва веднъж и раздялата изглеждаше логична.