Италианските грандове Милан и Ювентус подготвят шокиращи оферти за защитника на Болтън Уондърърс Гари Кейхил, който напоследък попада и в плановете на националния селекционер на Англия Фабио Капело.

Според информация на вестник Daily Mail, представители на двата клуба вече са се свързали с Капело за повече информация относно 23-годишния футболист. Кейхил се представя отлично с фланелката на Болтън след трансфера си от Астън Вила през януари и вече успя да впечатли редица клубове от Висшата лига сред които Арсенал, Евертън и Тотнъм Хотспър.

През летния трансферен прозорец ръководството на Болтън постави цена от 20 млн. паунда за звездата си, опитвайки се да охлади мераците на евентуалните купувачи. Най-вероятно цената на Кейхил отново ще бъде около 20-те милиона, ако двата италиански гранда отправят оферти през зимата.

Милан изпитва сериозни трудности в отбрана след оттеглянето на Паоло Малдини и вече записа четири поражения от пет мача и заема незавидната за клуба осма позиция във временното класиране на италианската Серия А.