Звездата на Милан Марио Балотели ще продължи да е част от клуба и през следващия сезон. Това твърдят италианските медии.

Нападателят беше изваден от състава за няколко мача заради поведението си и се заговори, че още през лятото ще си тръгне заради разрив в отношенията с наставника Кларънс Зеедорф.

Той обаче беше включен в състава за двубоя с Фиорентина и се отблагодари с невероятни изяви, които накараха щаба на "росонерите" да преосмисли отношението си към него.

Веднага след двубоя Зеедорф обяви, че никога не е имал проблеми с нападателя и на Апенините тълкуват това като ясен знак за подобрената атмосфера в съблекалнята.

"Много лъжливи неща бяха казани и изписани. Винаги съм бил отворен към критика, но сега се написаха много неща, които целяха умишлена дестабилизация. Затова оставям тези хора сами да се справят със съвестта си, защото моята е чиста. С Марио нямаме проблеми", сподели лаконично Зеедорф.

Веднага, след като се заговори за проблеми с треньора, интерес към Балотели проявиха от Арсенал и Монако, но по всичко личи, че тези клубове няма да се сдобият с подписа му през лятото.