"Талисманът" на Рома Франческо Тоти не бива да очаква топло посрещане в сряда от страна на наставника на Болоня Синиша Михайлович, когато двата тима се срещнат в двубой от Купата на Италия.

Двамата полузащитници играха един до друг в Рома, но 39-годишният Михайлович заяви в интервю за италианските медии, че Тоти го е предал, след като не се появил на бенефинския мач на сърбина през миналата година. Михайлович, който напусна Рома през 1994 година, заяви: "За мен лично, Тоти вече не съществува! Спрях да го поздравявам, откакто той не се появи на моя бенефис. Имах добри отношения с него до миналата година. Той обаче не се отнесе добре с мен, тъй като каза, че ще дойде, а не се появи. Малко преди да започна мача му позвъних, но той не ми вдигна телефона. Тоти не е човек на думата си".

Михайлович наля още масло в огъня като заяви, че точно благодарение на него, Тоти е пробил в Рома. Сърбинът, който пое Болоня през ноември, допълни: "Общо взето, той трябва да ми благодари, че дебютира толкова рано за Рома. Аз говорих с тогавашния треньор Вуядин Бошков преди мача от Серия А с Болоня и му казах да включи Тоти в първия тим, след като го бях видял как играе за резервите. Ние спечелихме с 2:0, но точно аз казах на Бошков да го пусне в игра".