Треньорът на Милан Синиша Михайлович похвали своите играчи за демонстрирания характер при 1:1 срещу Удинезе днес и заяви, че не пуснал Марио Балотели като титуляр, понеже нападателят не е готов.

„Росонерите“ не успяха да се справят със „зебрите“ у дома, като трябваше да наваксват в резултата чрез гол на М'Байе Нианг в началото на втората част. „Жалко е, че не спечелихме, защото беше страхотен шанс да скъсим изоставането си“, коментира Михайлович. „Искам да изкажа комлименти към момчетата, защото те се стараха до самия край.“

„Определено заслужавахме да спчелим, крайният резултат е продукт на късмет. Това е жалко. Допуснахме гол при единствения шут на противника.“

Специалистът също така обясни рокадите си след паузата, когато Балотели влезе на мястото на Юрай Куцка, а пък Нианг напусна игра в 62-ата минута, за да се появи Кевин-Принс Боатенг.

„И двете ми смени се дължаха на обстоятелствата. Куцка и Нианг имаха проблеми. Исках направя промените дори по-скоро, но нямах предвид тях двамата. После реших да не обърквам отбора. Балотели? Той още не е в достатъчно добра кондиция и към момента прави, каквото може“, добави Михайлович.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS