Треньорът на Милан Синиша Михайлович посъветва своите играчи да преглътнат с достойнство загубата с 1:2 от Ювентус снощи в дербито на Серия А. Сърбинът заяви, че футболистите му са играли добре, като трябва да се ядосват повече на резултата, отколкото на представянето си.

За втори път поред в калчото „росонерите“ претърпяха поражение с 1:2, като и в предишния случай те откриха резултата и след това допуснаха пълен обрат.

„Резултът ме дразни, защото не заслужавахме да загубим този мач. Не бих могъл да искам повече от играчите“, каза Михайлович. „Милан може и да има своите дефекти, но през този сезон просто нямаме късмет.“

„Този мач не беше просто за трите точки, играхме за нашите чест и гордост. Не искахме отново да загубим облика си. Можем да останем с високо вдигнати глави, защото играхме с Юве като равен с равен.“

„Видях глад, характер и интензитет. Джанлуиджи Буфон трябваше да направи две или три страхотни спасявания, които донесоха разликата. Трябва да продължим със същата целеустременост. Психиката винаги е била основният ни проблем“, добави Михайлович.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS