Треньорът на Болония Синиша Михайлович не скри разочарованието си от поражението с 1:5 от Милан.

Gulliver/GettyImages
54 снимки

„Много е лесно да коментираме този мач. Когато загубите с 1:5 се скривате, извинявате се на феновете, на клуба, приемате критиките и се срамувате. Ако моите играчи също имат достойнство ще сторят същото“, заяви Михайлович пред DAZN.

“Това не беше двубой, а еднопосочно движение. Сега трябва да решим дали през следващия сезон искаме да преследваме Европа или да се задоволим с безопасността в средата на таблицата. Това е очевидното след това поражение“, добави още той.

„Опитваме се да правя нещо, но не винаги се получава. Ако искаме да направим повече, ще трябва да променим манталитета си. Трябва да контролираме емоциите си на терена, да имаме повече увереност в себе си и да останем спокойни, когато нещата вървят добре или зле. Ние сме твърде непоследователни. Както в живота, когато всичко върви добре, не спираш да разсъждаваш за се случват така нещата. Когато има отрицателни моменти, отделяте време и се опитвате да извлечете позитивите“, добави още сръбският специалист.

Преди началото на двубоя между Милан и Болония Михайлович се прегърна приятелски със Златан Ибрахимович.

„Говорихме си за нашите семейства. Не сме си говорили за футбол, защото става ли въпрос за спорта, ние се разбираме само с поглед. Със Златан сме стари приятели, затова просто поговорихме“, заяви треньорът на Болония.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All Love #SinišaMihajlović

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on