Българският вратар Михаил Иванов се връща в калчото, като ще подсили отбора на Сиена, който сега се подвизава в Лега Про (трето ниво) под името Робур Сиена. Договорът на Иванов е за 1+1 години.

За последно Иванов, който е изкарал сериозен период от юношеските си години в италиански школи, се подвизаваше във Витоша (Бистрица) и помогна на отбора да спечели промоция за Втора лига. 

След три години в школата на Сиена между 2006-а и 2009-а година, Михаил подписва тригодишен договор с клуба, но до 2012-а е даван под наем във Фоджа и Пиаченца. След това Сиена обяви фалит, а новият клуб в града се казва Робур Сиена и започна да катери стълбичката на италианския футбол, като сега стигна до трета лига.

Иванов пък се прибра в България през 2012-а година и поиграва малко в Ботев (Враца), Левски и Ботев (Пловдив), където обаче си тръгва след една тежка загуба с 0:6 от Монтана и обвинение, че основен виновник е той. Сега обаче вече на 26 години бившият младежки национал има шанса да поднови кариерата си на Апенините./БТА