Звездата на Милан Жереми Менес е готов да приветства бившия си съотборник в Пари Сен Жермен Златан Ибрахимович, ако шведът реши да се завърне на „Сан Сиро“. Според французина с него в редиците си „росонерите“ отново се превръщат в претенденти за титлата в Серия А.

Ибракадабра се оформи като централна тема за шефовете на Милан това лято, като вече месеци наред се спекулира със съдбата на 33-годишния голаджия.

„С Ибрахимович Милан би бил достоен да спечели скудетото“, каза Менес по този повод.

„Той е един от най-добрите в света. Моите отношения с него в Париж бяха страхотни, макар за тях да се изписаха доста лъжи.“

„Какво да кажа за новите? Карлос Бака вкара доста голове за Севиля, а Луис Адриано направи много за Шахтьор Донецк в Шампионската лига. Надявам се да повторят това и в Милан.“

„Само френските и английските журналисти пишат, че ще напускам Милан. Аз съм щастлив тук и нямам такова намерение. Дали съм любимецът на Силвио Берлускони? Той разбира от футбол, затова му харесва как играя. Сега сериозно – миналата година беше негативна за нас, защото не успяхме да се класираме за Шампионската лига и дори Лига Европа. Гадно е да не играеш в евротурнирите. По отношение на голове това бе моят най-добър сезон, макар за мен не е достатъчно просто да вкарвам. Трябва да давам повече асистенции и да помагам на Милан“, допълни Менес.