Пристигането на новия наставник Маурицио Сари в Ювентус изглежда ще сложи край на дните в клуба на световния шампион с Германия от 2014 г. Сами Кедира. Според "Калчомеркато", специалистът обявил на полузащитника, че няма да разчита повече на него заради постоянните му проблеми с травми. 

Точно поради тази причина германецът записа само 17 мача във всички турнири миналия сезон и от неизменен титуляр доскоро се превърна в дълбока резерва. А Сари няма нужда от такива играчи и затова му е обявил да си търси ново предизвикателство. 

Кедира обаче няма никакво намерение да си тръгва на всяка цена, което може да направи раздялата с него доста трудна. Той иска да получава същата висока заплата, както и при "бианконерите" и в новия си отбор. А такива желаещи за играч с толкова проблеми засега не се намират. 

Интерес към него има от други тимове в Серия А, но никой от тях не може дори да се доближи до финансовата мощ на "старата госпожа", така че трансфер трудно би се осъществил. Остава само надеждата на Сари Кедира да си намери отбор извън Апенините.