Нападателят на Ювентус Алесандро Матри бе на върха на еуфорията след победата над Интер с 2:1 и сподели, че вече мисли единствено за Байерн Мюнхен и четвърфинала в Шампионската лига.

Бившият ас на Каляри заби победното попадение на „Джузепе Меаца“, след като Фабио Куалярела откри, а Родриго Паласио възстанови равенството след почивката.

„Беше много важна победа и играхме на високи обороти от началото“, отбеляза италианецът. „Никола Анелка предсказа, че ще вкарам. Заслужихме три ценни точки за класирането и вече мислим само за Байерн.“

„Естествено, бих искал да играя в Мюнхен, но решението ще бъде на треньора. Винаги се опитвам да вкарвам, когато съм на терена, затова двамата се разбираме добре. Европа е нашата мечта и знаем, че Байерн разполага с няколко много талантливи играчи. Хвърлихме доста сили срещу Интер и сега трябва да се възстановим до вторник.“

„Не можем да вдигнем крака от педала, защото титлата в Серия А още не е сигурна. Докато не станем шампиони и на теория, ще играем всеки мач като финал“, завърши Матри.