Той е световен шампион, а тя е абсолютният връх в световната лига на футболните жени, така германският таблоид Билд” започва материала си, посветен на красивата половинка на Лука Тони – Марта Кечето. В статията е поместено и обширно интервю с топмодела.

Може би едно от най-хубавите неща в Марта е факта, че тя въобще не ревнува мъжа си. „Не го ревнувам. Напротив, радвам се, че толкова много момичета го боготворят. Предпочитам така – какво бих правила с един грозен мъж?”, сподели русокосата красавица. Още по-хубаво в двойката е, че и нападателят не е ревнив. „От десет години сме заедно. Имаме си абсолютно доверие, наистина сме тотално един за друг. Лука ми показва всеки ден с малки жестове, че ме обича много. Тази сутрин например, станахме късно и закусвахме страшно дълго. Лука е мъжът на мечтите ми. Иначе нямаше да съм с него”, разказа блондинката.

Запитана, дали е щяла да бъде с Тони, ако той не е бил известен, преуспяващ и богат футболист, а автомонтьор, Кечето каза: „Определено да! Когато се запознах с него и се влюбих, той беше войник. Дори не знаех, че е футболист”, каза Марта. Тя разкри, че най-много харесва лицето на мъжа си, неговите зелени очи и ръцете му.

„Аз съм истинска домакиня. Готвя, чистя, пера… Лука ми помага, само че не обича да готви. Аз мога да приготвям добре всички италиански яденета. Освен това той никога не идва да пазарува с мен. В такива моменти се побърква, не може да понася пазаруването. Понякога му купувам аз някои дрехи, аз му избирам главно парфюмите и обувките. Не купувам само маркови дрехи, даже много внимавам с цената. Пазарувам си дори от сравнително евтината марка H&M. Най-важното е да се чувстваш удобно в облеклото си”, каза Марта.

„Не разбирам почти нищо от футбол”, заяви красивата манекенка. „Когато съм на стадиона, се радвам, ако Лука вкара. Тъжна съм, като го боли. Това му е работата. Вкъщи обаче не говорим за футбол. Има поне 1000 други теми”, каза топмоделът.

Дамата разкри, че актуална тема на разговор е и бракът. „Защо да не се оженим в Мюнхен? ние обаче се чувстваме като семейство. Нямам нужда от договор, за да бъда щастлива с моя мъж. Двамата искаме да си имаме деца. Но такива неща не се плануват. Бебето идва, когато си иска – ако се случи, се случи”, завърши Марта.