Нападателят на Бреша Марио Балотели призна, че се чувства щастлив в клуба. Той обаче заяви, че към него е имало интерес от много клубове, но е избрал „лястовичките“, защото това е родния му град.

 “Когато от Бреша ми се обадиха, аз бях много щастлив. Разговарях с моята майка, и тя бе толкова щастлива, че се връщам в родния дом. Майка ми се разплака и беше толкова развълнувана, но президентът Челино определено знае как да убеждава. Когато получих обаждането си казах, защо пък не? Ще опитам да играя една година за родния ми клуб, а после ще видим“, коменитра нападателят.

Балотели обаче подписа 3-годишен договор с „лъвиците“ и, ако иска да си тръгне през ляттото, ще се водят тежки преговори. Ето какво допълни още „Супер Марио“.

Имаше интерес и от други клубове към мен, получих много оферти. Верона бе един от клубовете, които най-силно ме желаеха, но аз отказах. Аз съм от Бреша, няма как да отида във Верона“, завърши 29-годишният футболист. От началото на Сезона Балотели има 15 мача и 5 гола за  Бреша.


Автор: Дидо Калинков