Наставникът на Интер Роберто Манчини остана много доволен, след като от лекарския екип на клуба дадоха зелена светлина на Кристиан Киву и Златан Ибрахимович, които ще могат да вземат участие в предстоящия мач от Шампионската лига срещу ПСВ Айндховен.

Вниманието на специалиста е насочено главно към играта на Ибрахимович, който след като успя да вкара няколко много важни гола за „нерадзурите” в Калчото, трябва да се отпуши и в Шампионката лига.

„Той ще намери гола и срещу ПСВ. Ситуацията тук е като тази, когато той отиде в Ювентус – първо трябваше да се адаптира към играта в Италия. По същия начин ще се справи и в Шампионската лига”, коментира Манчини.

„Не мисля, че ще може да бъде надигран физически. Притежава много силен дух и характер, което може да видим, както на терена, така и извън него. Утрешната среща ще е много важна за нас – трябва да излезем без страх. В сравнение с Фенербахче, ПСВ притежава по-бързи състезатели. В играта си Айндховен прилича на Рома”, сподели още треньорът на Интер.