Старши треньорът на Интер Роберто Манчини бе бесен след поражението на тима му от градския съперник Милан с 0:3 и хвърли основната вина за това върху главния съдия и помощниците му.

"Трябваше да има червен картон за Милан през първото полувреме, защото техният защитник бе последен в защитата. Може би пък и съдията не знае правилата. Съдиите бяха най-слабите на терена, а представянето им бе катастрофално", каза Манчини.

Наставникът на Интер призна, че е отправил неприличен жест към запалянковците на Милан. Реакцията му била в следствие на обидите, с които го засипали запалянковците, след като главният съдия го изпрати да догледа мача от трибуните.

"Нищо нередно не бях казал, но съдиите в наши дни са такива. Обиждат се лесно. Съжалявам за жеста, който отправих. Не трябваше да се поддавам на емоциите."

"Решителният момент в мача бе пропускът на Икарди от дузпа. Преди това бяхме в мача и имахме всички шансове, но когато изпускаш в такива деликатни моменти, губиш увереност." Преди Коледа Интер бе водач в класирането, но след само 1 победа в последните 5 мача "нерадзурите" се смъкнаха до четвъртата позиция, а изоставането им от върха е цели 9 пункта. "Резултатите са неприятни, но не ни остава нищо друго, освен да работим по-упорито", добави Манчини.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS