Наставникът на Интер Роберто Манчини е изправен пред неприятен проблем свързан с физическото здраве на Деян Станкович, който се контузи при днешното нулево равенство с Палермо.

Футболистът на „нерадзурите” се почувствал странно точно преди почивката, след което бе изнесен на носилка, явно изпитвайки силна болка.

„Не мисля, че е само изкълчен глезен. Ще трябва да изчакаме и да видим, какво ще покажат резултатите от рентгеновите снимки”, призна специалистът.

Патрик Виера също няма да бъде на разположение на своя треньор в близките два месеца, което поставя в сериозно затруднение Манчини, що се отнася до халфове.

„Това започва да се превръща в сериозен проблем. Програмата ни е натоварена и доста сгъстена и не е никак лесно да се справиш, след като имаш ограничен брой състезатели”, коментира още треньорът на шампионите на Италия.

Интер посреща Дженоа в сряда, след което предстои тежко дебри с Ювентус, през следващия уикенд.

„Това ще бъде много трудна седмица за нас. Играхме добре срещу Палермо, успяхме да създадем доста положения. Давид Суасо работи здраво, но все още не е разкрил пълния си потенциал”, завърши Манчини.