Наставникът на Интер Роберто Манчини разгорещи атмосферата преди утрешното дерби с Ювентус като заяви, че „нерадзурите” са най-добрият отбор в Италия.

„Ние трябва да се опитаме да победим. Сигурен съм, че имаме нужните качества. Длъжни сме да останем еднолични лидери в Серия А”, започна специалистът.

„Предстоят ни осем или девет доста тежки срещи – трябва да продължим да побеждаваме, ако искаме да сме начело на класирането”, продължи още той.

Ювентус ще иска да ни победи, защото сме най-добрият тим в момента. Плюс това, те носят със себе си всичко, което им се случи през последната година – но то не бе по наша вина. Интер иска да се налага над Ювентус, тъй „старата госпожа” винаги е бил наш съперник. Моите играчи мислят само, как ще играят и ще победят – считам, че това е нормално”, продължи треньорът на италианските шампиони.

„Въпреки че тъкмо се завърнаха от Серия Б, Юве се намира в челото на класирането, До края на Скудетото може и да изпитат проблеми да се задържат, толкова нагоре, но все пак момчетата на Клаудио Раниери показват страхотен дух, който винаги им е помагал. Ако и ние притежаваме дух като този, това би било много важно за Интер”, завърши Манчини