Наставникът на Интер Роберто Манчини не можа да скрие разочарованието си след снощната загуба на неговия отбор от Фенербахче с 0:1 в мач от първия кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

„Не играхме въобще добре. Може би ни притесняваше фактът, че защитата ни е изцяло подновена. Но на терена се получи точно обратното, бранителите си свършиха работата сравнително добре, а нападателите се представиха под възможностите си”, сподели треньорът на „нерадзурите”.

„Натиснахме играта в предни позиции през втората част, но Фенербахче можеха спокойно да отбележат поне още едно попадение, така че те заслужаваха да бият в този мач. Първата част не бе прекалено лоша за нас, играхме почти равностоен футбол, за съжаление в крайна сметка те взеха трите точки. Ние бяхме длъжни да вкараме”, каза още Манчини.

„Не мога да преценя, дали тази загуба ще ни се отрази здравословно, все пак имаме напълно реален шанс да се класираме за директните елиминации, не бива обаче винаги да започваме по този слаб начин”, завърши специалистът.