Треньорът на Интер Валтер Мадзари настоя, че има ясна идея къде се коренят проблемите на неговия тим след разгромното поражение от Фиорентина с 0:3 снощи.

Загубата беше втора поред за „нерадзурите“ в Серия А, а гласовете против оставането на специалиста стават все по-силни.

„Каквото и да кажа след 0:3 ще бъде грешно. Имам ясна идея какви са проблемите ни, които успяхме да скрием през седмицата в Лига Европа, но изскочиха срещу Каляри и в мача срещу Фиорентина“, каза наставникът.

„Трябва да разтърся отбора, но така или иначе знаех, че не сме в идеално физическо състояние. Казах на момчетата, че през следващите 15 дни ще трябва да работим, за да бъдем в друга кондиция, когато се върнем на терена. Ще е трудно, тъй като много от играчите отиват да играят за националните си отбори.“

„Снощи променихме системата на игра и имаше реакция след началото на второто полувреме, ала не успяхме да превърнем положенията си в голове. После допуснахме и трети в нашата врата. Трудно е се върнем в мач на стадион като този и срещу отбор от класата на Фиорентина, особено предвид проблемите, които имаме. В следващите 15 днис клубът и моите помощници знаят кои бутони ще трябва да натиснем“, заяви Мадзари.