Старши треньорът на Интер Валтер Мадзари бе много разочарован след загубата с 1:3 в дербито срещу Ювентус.

„Много съм разочарован от начина, по който получихме втория гол в нашата врата. Ние имахме възможност да изчистим топката, но вместо това допуснахме елементарна грешка, която даде възможност на Ювентус да отбележи второ попадение в нашата врата. Футболистите на съперника бяха по-бързи и по-агресивни. От това дойде разликата в мача“, сподели Мадзари.

„Ние трябваше да бъдем по-концентрирани. Трябваше да подхождаме внимателно към всеки един детайл от срещата. Футболистите на Ювентус искаха повече победата и бяха много по-агресивни от нас“, добави треньорът на Интер.

„Ние бяхме мудни и мързеливи. Въпреки това успяхме да създадем доста положения пред вратата на Ювентус, но ги пропуснахме. Не трябва да забравяме, че Родриго Паласио на два пъти можеше да направи резултата 2:3“, продължи наставникът на „нерадзурите“.

„За съжаление има още много да учим. Аз обаче вярвам в моите футболисти. Както казах в началото на сезона, това е година, в която трябва да израснем. Освен това ни липсваха много важни играчи“, каза още Валтер Мадзари.