Треньорът на Интер Валтер Мадзари смята, че въпреки слабото представяне на своя тим напоследък, играчите му ще са готови за утрешното дерби с Ювентус.

Титаничният сблъсък между грандовете започва от 21,45 часа наше време в Торино.

„Опитах да изолирам тима от всичко и се надявам нашето представяне да бъде на достатъчно добро ниво“, каза специалистът.

„Дали разликата от 23 точки между двата отбора отговаря на истината? Не е лесно да отговоря. Дали сме аутсайдери в двубоя? Това също не ме интересува. Ако искаме да правим всичко на топ ниво, тогава трябва да можем да играем срещу всеки. Резултът зависи от много неща и ние трябва да се съсредоточим върху представянето си.“

„Статистиката подсказва, че като домакини те успяват да постигат добри резултати и винаги имат силен старт. Това е фактор, който сме взели под внимание, но винаги съм казвал, че фокусът ни трябва да бъде върху нашия футбол. Това е рецептата към успеха.“

„Ювентус може да варира в подхода си към двубоите, да се променя с оглед ситуацията. Ние работихме здраво цяла седмица и взехме всичко под внимание. Готови сме за каквото и да е“, допълни Мадзари.