Треньорът на Наполи Валтер Мацари отхвърли слуховете, че ще си тръгне през лятото, като обяви, че със сигурност остава на стадион Сан Паоло и за следващия сезон.

„Имам договор с клуба до 2013 година и ще го изпълня“, каза Мацари преди мача от Серия А срещу Аталанта Бергамо в сряда.

През този сезон неаполитанците бяха близо до класиране на 1/4-финал в Шампионска лига, сега им предстои финал за Купата на Италия срещу Ювентус, а единственото незадоволително звено е шампионата.

В Калчото Наполи в момента е на пета позиция, като остава на шест точки от третото място, което е последното, даващо право на участие в ШЛ, а до края на сезона остават седем кръга.

„Знаехме, че кампанията ще бъде трудна с нашето участие в Шампионската лига, но трябва да бъдем оценявани за представянето ни в трите турнира.“

„Срещу Аталанта няма да бъде лесно. Трябва да реагираме, след като загубихме от Лацио в събота и ще призова феновете да ни помогнат.“

„Това беше сезон на израстване за нас и дори целта ни е да печелим всички мачове, никога не сме говорили за третото място“, каза още Валтер Мацари.