Героят на Италия от снощния двубой с Шотландия от квалификациите за Евро 2008 – Лука Тони смята, че „Скуадра адзура” няма проблеми в група В, тъй като не са далеч от лидерите в класирането.

„Трябваше да спечелим на всяка цена, предвид резултатите на другите отбори в нашата група. Играхме добре и взехме заслужен успех,” заяви авторът на попаденията за Италия за 2:0.

Нападателят на Фиорентина реализира по един гол в двете полувремена на срещата и сега отборът му вече има 10 точки, докато лидерите Украйна, Шотландия и Франция са с по 12.

„Малко по малко набираме скорост и доказваме, че все още сме великолепен състав. Всички искаме да се класираме за Европейското първенство и ще направим всичко, за да постигнем целта си,” добави Тони.

„Отборът ни е сплотен и задружен, отношенията ни се подобриха още повече след Световното първенство и треньорът също е част от нас.”

„Трябва да вземем шест точки от следващите си два мача. Останалите са пред нас, така че трябва да ги настигнем, като победим Литва и Фарьорските острови през юни.”