Наставникът на Рома Луис Енрике възнамерява да остане на „Стадио Олимпико“ поне в следващите 4 години. По този начин бившият футболист на Реал Мадрид и Барселона отхвърли възможността да поеме каталунския гранд от следващия сезон, дори и настоящият треньор на „блаугранас“ Хосеп Гуардиола да напусне през лятото.

„Дали ще остана и през следващата година? Честно казано, не ме интересува – мисля само за утрешния мач срещу Палермо и как да постигаме добри резултати“, заяви испанският специалист.

„Искам нашите фенове, които винаги вярват в нас, да бъдат щастливи. Ще трябва да ме търпите поне още 4 или 5 години, макар че във футбола няма нищо сигурно. Всичко зависи от резултатите. Аз обаче оставам човек на думата си. Нормално е да има и трудни мигове понякога, но аз оставам на поста си“, заяви Енрике.

Испанецът обаче не успя да даде нова информация за състоянието на капитана на „вълците“ Франческо Тоти, който напусна вчерашната тренировка с контузия в бедрото. „Все още няма новини. Не съм притеснен. Наистина съжалявам, че някои от играчите са контузени, но пък затова имаме резервни състезатели. Мисля, че разполагаме с достатъчно широк състав“, завърши Енрике.