Бившият наставник на Пари Сен Жермен Лоран Блан категорично отрече нароилите се информации, че е стартирал преговори с Интер. Слуховете за това се появиха въпреки, че наскоро клубът застана твърдо зад настоящия треньор Франк де Бур.

Съдбата на холандеца все още не може да бъде съвсем ясна, тъй като отборът показва значително лъкатушене в резултатите. Изненадващият успех над Ювентус в първенството доведе до подем в редиците на „нерадзурите“, който обаче бързо прерасна в серия от 3 поредни загуби в първенството. През седмицата треньорът се спаси от уволнение с драматична победа 2:1 над гостуващия Торино в 10-ия кръг на калчото.

„Категорично мога да отрека за договорка или каквито да било преговори с Интер и техните директори“, коментира Блан, който е свободен агент от лятото. „Няма никаква истина в тези слухове.“

Те тръгнаха от авторитетното издание „Л'Екип“, което цитира източник, близък до Блан. Според въпросното лице специалистът е бил много заинтересован от офертата да заеме поста на „Джузепе Меаца“, ако в даден момент Де Бур бъде уволнен.