Нападателят на Ювентус Рафаеле Паладино е поредният футболист в Италия, който бе заклеймен с прозвището “покорител на женските сърца”, при това не на какви да е, а на дамите, които се изявяват най-вече по страниците от модните списания и телевизията.

Освен това, папараците разкриха и “номера” на 24-годишния играч, с който той съблазнява красавиците от модните дефилета. Като много мъже по света и Паладино използва своя телефон, за да атакува нежните създания, на които е хвърлил око, или най-вече опцията SMS.

Италианските медии гръмнаха, че нападателят е забил ново гадже. Футболистът е бил засечен с актрисата Илениа Лазарин, която е известна благодарение на главната си роля в сериала си “Място под слънцето”, излъчван по RAI 3.

Известно е, че неотдавна футболистът се раздели с друга, не по-малко красива местна девойка – модела Нора Амиле, известна още с прозвището си Пупа. Връзката им се разпаднала, след като запознанството с Илениа прераснало постепенно от дружба в постоянен обмен на горещи SMS-и, а след това и в доста близки отношения.

Двойката не крие своите чувства и често се показва на публични места и предимно по улиците на Торино и Неапол.

Новата приятелка на Паладино - актрисата Илениа Лазарин