Таблоидите в Италия разкриха поредната пикантна връзка във футболните среди. Този път обаче в жертва на любопитните папараци се превърна 17-годишният нападател на Интер Марио Балотели, който вече има любовна афера с красавица. Дотук - нищо необичайно. Въпросът обаче е в това, че половинката на младия талант е с 10 години по-възрасна от него.

Венецуелската красавица Кейла Еспиноса, която работи като модел, е била забелязана на трибуните по време на четвъртфиналите от турнира за Купата на Италия, където Интер се изправи срещу Ювентус. Тогава младият играч вкара две от попаденията за своя отбор, което до голяма степен класира отбора му на полуфиналите с общ резултат от двете срещи 5:4.

В едно от телевизионните си интервюта Еспиноса се опита да отклони всички въпроси свързани с връзката й с Марио, но многочислените фото- и видеоматериали на папараците са красноречиви - между тях има връзка.

Според някои от местните издания, може би именно венецуелският модел е в основата на отличното представяне на младия футболист на терена, въпреки че наставникът Роберто Манчини все още не му гласува много доверие.

Кейла Еспиноса е изключително популярна в Италия с разкрепостените си снимки. Част от тях можете да видите ТУК!