Класирането в Лига Европа за Милан е най-важната задача за тима през сезона. Това обяви опитният защитник на "росонерите" Даниеле Бонера.

Тимът му е само на точка от шестия Торино, който е последният, заемащ позиция в тази зона. До края остават три кръга и победите в тях са задължителни.

"Клубът помоли всички играчи за тази цел и ние трябва да дадем всичко от себе си, за да я постигнем. Трябва да излезем и да бием във всеки мач до края."

"Победите са задължителни и след това трябва да чакаме да разберем какво ще направят останалите ни противници в техните мачове."

"Да, най-близо изглежда Парма, които са с по-добър баланс в преките двубои. Но има доста отбори в рамките само на две точки и ние трябва да ги изпреварим и да се доберем до Лига Европа. Тя е жизненоважна за Милан", сподели Бонера.

През уикенда "черно-черните" срещат Интер в градското дерби на Милано. В последните дни се появи информация, че при загуба, това ще е последният мач на наставника на Милан Кларънс Зеедорф начело на отбора.

"Не искам да мисля за това, никой в тима не се интересува от тази тема и не чете вестниците. Нашата задача е на терена и ние се стремим да сме концентрирани върху нея", сподели Бонера.