Наставникът на Интер Леонардо похвали футболистите си след четвъртата поредна победа, откакто пое отбора на „нерадзурите”. Снощи шампионите преодоляха безпроблемно съпротивата на Болоня и се наложиха с категоричното 4:1.

„Мисля, че това е Интер, който гледахме толкова дълго време. Това е отбор с ясни идеи и ясна визия за футбола, който играе”, каза след мача Леонардо.

„В някои мачове изпитвахме трудности, като например в двубоите срещу Наполи и обратът срещу Катания. Най-слаби сме в защита при статичните положения, но това може да бъде просто случайно стечение на обстоятелствата”, продължи бразилецът.

С поредната си победа Интер намали преднината на лидерите, като в момента има и два мача по-малко срещу Чезена и Фиорентина.

„Уважавам Милан, но точно в момента съм свързан с Интер. Има много мачове до края и сега не е моментът да правим сметки. Победата над Болоня беше важна, защото те се намират в добра форма. Хармонията в отбора е най-важна”, каза още Леонардо, който има четири победи в четири мача откакто пое отбора.