Наставникът на Милан Леонардо призна, че е видял доста позитивни неща в представянето на неговите играчи при победата с дузпи над Ювентус за трофея „Луиджи Берлускони”.

„От този мач можем да изведем доста позитиви, като започнем с нагласата, с която момчетата ми излязоха на терена. Те искаха да премерят сили с един изключително силен тим”, заяви бразилецът пред официалния канал на „росонерите”.

„Пътят за нас бе много дълъг, за да стигнем дотук. Справихме се с много предизвикателства и проблеми. Според мен нещата завършиха по възможно най-добрия начин”, продължи наставникът на „червено-черните”.

„Имаше хубави неща в играта ни срещу Юве – бранителите се сработиха отлично, коляното на Гатузо се държа добре, Игнасио Абате влезе прекрасно в мача, и още много позитиви”, каза още Леонардо.

„Що се отнася до тактиката по време на двубоя, вижда се, че имаме възможност да я сменяме в движение. Този двубой ни повдигна духа във всяко едно отношение. Точно навреме за старта на сезона”, завърши старши треньорът на Милан.