Лацио победи с 3:2 като гост Реджина и се изкачи на трета позиция в италианската Серия „А”. Домакините поведоха в 26-та минута чрез гол на Тадеско. В последната минута на първото полувреме гостите от Рим вкараха две попадения дело на Манфредини и Пандев. Фоджа изравни в 65-та минута, но Макинва 11 минути преди края на мача донесе ценни три точки в актива на „небесносините”.

Аталанта и Парма завършиха 1:1. Дефенди даде гол преднина за домакините в 52-та минута, но Коли три минути преди края на срещата изравни резултата и оформи крайния резултат в мача.

Торино победи с минималното 1:0 Катания. Победният гол отбеляза Росина в 77-та минута. Сиена пък допусна изненадваща загуба от последния в класирането Асколи с 0:1. Трите точки за гостите донесе Бйеланович в 22-та минута.

Киево и Месина завършиха 1:1. Реа от гостите бе изгонен в 54-та минута. В 73-та минута Самарко откри резултата за домакините, а в 87-та Ригано оформи крайния резултат.

Палермо и Фиорентина също не се победиха и завършиха 1:1. Румънският нападател на гостите Адриян Муту откри резултата в 33-та минута. Закардо от домакините получи втори жълт картон в 70-та минута и пое към душовете. Все оак минута по-късно домакините изравниха чрез Кавани.

Емполи и Ливорно завършиха 2:2. Паскуале от гостите бе изгонен още в 26-та минута. Пратали в 28-та и Алмирон в последната минута на първото полувреме дадоха добър аванс за домакините. През втората част Ливорно успя да се добере до точката с попадения на Резаи и Лукарели.