Лацио и Сасуоло направиха зрелично голово реми в мача от 31-ия кръг на Серия А. Двубоят на „Стадио Олимпико“ завърши при 2:2. Лациалите поведоха след точно изпълнена дузпа от Чиро Имобиле. Рожерио изравни, а Доменико Берарди направи пълния обрат. В крайна сметка Сенад Лулич донесе точката в добавеното време на срещата.

В класирането Лацио е седми с 49 точки, а Сасуоло заема 11-ото място с 36 пункта.

Първото полувреме премина изцяло под диктовката на „римските орли“. Домакините създадоха няколко опасни атаки, но въпреки това не успяха да поведат.  

В 4-ата минута Адам Марушич бе близо до отбелязване на попадение, но Андреа Консигли направи добро спасяване.

Марко Пароло овладя добре на границата на наказателното поле в 26-ата минута и отправи мощен изстрел, който обаче прелетя покрай вратата.

Много близо до гола бе Чиро Имобиле в 36-ата минута, но изстрелът му отблизо срещна десния стълб.

След почивката съдията отсъди дузпа в полза на Лацио за игра с ръка на Федерико Палузо. Ситуацията бе прегледана и с ВАР, след което решението остана в сила. Мануел Локатели протестира срещу отсъждането, а реферът Розарио Абисо му вдигна жълт картон.

Така в 53-ата минута Чиро Имобиле си заложи топката и бе безпогрешен за 1:0.

Радостта на домакините обаче не трая дълго и в 57-ата минута след едно разбъркване в пеналта на „орлите“ Рожерио направи 1:1.

В 65-ата минута Хоакин Кореа имаше великолепна възможност да изведе отново своите напред, след като остана очи в очи с Консигли. Вратарят обаче отново изпъкна с решаваща намеса.

Сасуоло направи пълен обрат в 89-ата минута. Доменико Берарди получи обещаващ пас и направи 2:1.

Лацио не се отказа, а в петата минута на добавеното време на срещата Сенад Лулич получи чудесен пас и успя да прокара топката зад гърба на Консигли за крайното 2:2.

В следващия кръг Лацио е гост на Милан, а Сасуоло приема Парма.